FENLO, kurucusu ve yaratıcısı Melodi Karabağ Aslan’ın 2022 yılının sonlarında dünyaya gözlerini açan yepyeni göz bebeği…

 Uzun yıllarını kozmetik sektörüne vererek güçlü bir konuma ulaşan ve pazarda oldukça iyi bir repütasyona sahip olan Karabağ ailesi, dünyanın en iyi dermokozmetik markalarından birinin daha Türkiye distribütörlüğünü bünyelerine katmak için kolları sıvadığında takvimler henüz 2013 yılını gösteriyordu.

Böylelikle; Melodi Karabağ Aslan, kurumsal hayatta yönetici pozisyonuna yükseldikten 1 yıl sonra kariyerinin en keskin virajını aldı ve adeta bir nevi aile mirası sayılabilecek kozmetik sektörüne “Merhaba” dedi. Cape Town’da doğan ve ünü Güney Afrika sınırlarını aşarak dünyaya yayılan Environ’un Türkiye distribütörlüğünü halen yürüten, Karabağ ailesinin son kuşak temsilcisi Melodi Karabağ Aslan, geçtiğimiz 9 yılda global kozmetik arenasında edindiği tecrübeyi yepyeni markası FENLO’ya aktardı.

Doğduğu topraklara vefa anlamında öncelikle FENLO henüz yolun başında ancak gözü yükseklerde:

FENLO’nun orta vade hedefleri arasında Türk kozmetik biliminin dünya arenasında referansı olmak yer alıyor.

“Bugüne kadar, pek çok farklı sektörde olduğu gibi dünya devlerinin ve zincir mağazaların limitli kozmetik ürünlerinin fason imalatçısı olmakla yetinen Türk kozmetik sektörü, FENLO ile küresel anlamda sınıf atlayacak.” diyen Melodi Karabağ Aslan, hedefinin FENLO’yu, tüm dünyada bilinen ve talep edilen, önde gelen Türk kozmetik markası olarak konumlandırmak olduğunu da sözlerine ekliyor…

FENLO markasını yaratan ekip, üst düzey kalitede üretilen FENLO ürünlerin konumunu korumaya tutkuyla adanmış görünüyor. Aynı zamanda, FENLO ekibi,  profesyonel bir markalaşma anlayışını sahiplenmiş olsa da hala amatör ruhla çalışmaya devam ederken; markanın dokunduğu herkese ilk günkü heyecanı aktarmayı başarıyor. 

FENLO markası, adını yaratıcısı Melodi Karabağ Aslan’ın Almanya’da çok sevdiği bir caddenin adı olan Venloer Straße’nin okunuşundan alıyor.

Aslına bakacak olursanız; bu cadde, bir kez adımını atan herkesi büyüleyecek pek çok özelliğe sahip. Venloer Straße, Köln’den Hollanda sınırında bulunan güzel Venlo kasabasına kadar uzanan en uzun ana yollardan biri olarak dikkat çekiyor.

1900’lü yılların başında, hikayesi Roma dönemine kadar uzanan bu muhteşem yol boyunca sıralanan eczaneler, caddeyi sağlık kavramıyla özdeşleştirmişti. Öte yandan, Venloer Straße’nin iki yanında, mis kokusuyla gelip geçenleri selamlayan Melisa bahçeleri de ilk olarak bu yıllara ait kayıtlarda karşımıza çıkıyor ve günümüzde FENLO’nun kozmetik dünyasına “Merhaba” dediği ilk ürününe ilham veriyor.

FENLO, sizin için sağlıklı güzelliği sunacağı hayat yolculuğuna başlarken;

FENLO ekibi olarak, size, içten, sıcacık bir gülümseme eşliğinde “MERHABA” diyoruz…

Eğer sizde mükemmel cilt bakım ürünleri arayışınızı, FENLO ailesinin bir parçası olarak noktalamak isterseniz; bize buradan ulaşabilirsiniz..

FENLO’nun Vaadi

  • İlham vermek.
  • Muadili olmayan ve kendine has ürün içerikleri sunmak.
  • Cilt bakım rutininize bir FENLO eklemek, ne demek?

FENLO ürünleriyle buluşmanızdan kısa bir süre sonra;

  • Cildinizin mükemmel güzellik görünümüne, Cildinizden yansıyan sağlığın ışıltısıyla; “Yeniden Merhaba” diyeceksiniz.
  • FENLO sayesinde yaşam enerjiniz yükselecek ve FENLO, yükselen enerjinizi yansıtmanıza da yardım edecek.
  • Vücudunuzun daha sağlıklı, cildinizin daha güzel olması için ilhamını doğadan alan FENLO, sizi pozitif etkisi altına alacak ve süregelen parıltınız, çevrenize ışık olacak.

FENLO’nun Marka Konumlandırması! / FENLO’nun Duruşu!

Hipokrates ve çağdaşlarının dermatoloji alanında yaptığı çalışmalar, perhizin, jimnastiğin, güneşin, banyoların ve masajın sağlığa ve güzelliğe olan faydalarını ortaya koymuş ve böylelikle; kozmetoloji biliminin temelleri atılmıştır.

FENLO, doğduğu topraklara vefa duygusu ile Türk pazarına güçlü bir giriş yapan ancak kısa zamanda global pazarın önemli markalarından biri olarak anılmaya hazırlanan, ayakları yere basan duruşu ve bilim ışığında ilerlemesiyle fark ve farkındalık yaratan yepyeni bir Türk dermokozmetik markasıdır. 

FENLO gücünün temelini ise; FENLO markasının kurucusu olan Melodi Karabağ Aslan’ın ve Karabağ ailesinin yarım asıra yaklaşan, önde gelen global dermokozmetik markalar nezdindeki tecrübesi oluşturur.

  • HİÇBİR FENLO ÜRÜNÜNDE ALKOL, PARABEN, RENKLENDİRİCİ BOYA VE PARFÜM BULUNMAZ.FENLO ÜRÜNLERİ, FENLO’NUN SAF VE DOĞAL BİLEŞENLER KULLANARAK OLUŞTURDUĞU FORMÜLLER İLE FENLO LABARATUARLARINDA ÜRETİLİR.
  • FENLO ÜRÜNLERİNİN GÖZ ALICI RENKLERİ VE HOŞ KOKULARI, TAMAMEN DOĞAL İÇERİKLERİNİN ETKİN KULLANIMIYLA ELDE EDİLİR.